Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@06:54:51 GMT

شیوه جدید پرداخت عوارض پارک خودرو

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۴۴۴۸۷

محسن پورسیدآقایی در کارگاه تخصصی راهکارهای هوشمندسازی در حمل‌و‌نقل شهری که در حاشیه همایش «تهران شهر هوشمند» برگزار شد، گفت: سیستم‌های حمل و نقل هوشمند (ITS) با به کارگیری اطلاعات، ارتباطات و فن‌آوری‌های کنترلی در جهت بهبود و اصلاح عملیات شبکه حمل‌و‌نقل عمل کرده و با ابزار و امکانات مناسب به کاربران و مسافران برای اتخاذ تصمیم بهتر و مناسب‌تر یاری می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون شهردار تهران با اعلام این که به منظور اِعمال قانون، کنترل ترافیک و افزایش ایمنی کلان‏شهری با وسعت و جمعیت تهران، استفاده از فن آوری‌های نوین و سیستم‌های هوشمند، نه تنها یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، گفت: امروز تجهیز تهران به دانش و تکنولوژی روز دنیا و تسری این تجهیزات به کل شهر و معابر شهری، اقدامی کاملاً ضروری است که مدیریت شهری نسبت به آن اهتمام ویژه ای دارد.

پورسیدآقایی گفت: سیستم‌های حمل‌و‌نقل هوشمند، مفهومی نسبتاً نو در عرصه مهندسی ترافیک محسوب می‌شوند که نقش بسیار مهمی در ایمنی و پویایی ترافیک بر عهده دارند و با گسترش آنها می‌‏توان بسیاری از مشکلات حمل و نقلی را برطرف کرد. از این رو نیاز شهری با پیچیدگی و گستردگی تهران در زمینه تجهیزات به این سیستم ها بسیار بالاست.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این که در سیستم‌های هوشمند، دسترسی لحظه‌ای، یکپارچه و همزمان به مجموعه اطلاعات شبکه حمل و نقل، باعث می‌شود تا فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت به مراتب کارآمدتر از روش‌های سنتی اِعمال شود، گفت: پارامترهای مختلفی به منظور توسعه شهر هوشمند تعریف شده است که ۴ مورد آن بر موضوعات حمل ونقل و ترافیک تاکید دارد.

معاون شهردار تهران گفت: فضای پارک حاشیه‌ای و پارکینگ‌های هوشمند یکی از مولفه‌های حمل‌و‌نقل و ترافیک در زمینه توسعه شهر هوشمند است که بر این اساس در معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران نیز ساماندهی و هوشمندسازی فضای پارک حاشیه‌ای و پارکینگ‌های پایتخت آغاز شده است.

او با بیان اینکه تاکنون بجز تجهیز ۱۵ هزار فضای پارک حاشیه‌ای به پارکومتر، اقدامی جدی در این زمینه نداشته ایم، گفت: به منظور تحقق «تهران شهرهوشمند»، این ۱۵هزار فضای پارک حاشیه‌ای نیز مجهز به سیستم هوشمند شده و علاوه بر آن به زودی ۱۵هزار فضای پارک حاشیه‌ای دیگر با استقرار سیستم‌های هوشمند ایجاد می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه از راه اندازی اپلیکیشن پارک هوشمند در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: تجهیزات لازم خریداری خواهد شد تا از طریق آن و با استقرار افرادی که در مناطق گشت خواهند زد، پارک خودروها بررسی شود.

پورسیدآقایی در خصوص شیوه جدید پرداخت عوارض پارک در حاشیه خیابان‌ها گفت: خودروها می‌توانند از طریق موبایل و اپلیکیشن یا کارت بانکی هزینه شارژشان را پرداخت کنند و چنانچه هزینه پارک از سوی شهروندان پرداخت نشود در عوارض سالیانه شان به صورت بدهی لحاظ خواهد شد.

او در ادامه به ساماندهی ۱۰۰ هزار فضای پارک حاشیه‌ای از طریق اپلیکیشن هوشمند پارک تا پایان سال ۹۷ اشاره و گفت: مدیریت شهری نسبت به پیاده سازی سیستم‌های هوشمند در بخش حمل‌و‌نقل اقدام کرده و آشنایی شهروندان با این سیستم‌ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در عین حال هدف اصلی این سیستم‌ها، افزایش کارآیی و جلوگیری از اتلاف وقت، هزینه و انرژی است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت طی سال گذشته، «پساب» را مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی آن‌ها ذکر کرد.

الهه بیگی در گفت وگو با ایسنا افزود: مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی  ۲۶۳ مورد کارواش در استان تهران در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۱۶۲ مورد کارواش در پایتخت شناسایی و اطلاعات آن‌ها در این سامانه ثبت شده این در حالیست که امکان جابجایی و تعطیلی واحدهای فاقد مجوز خیلی زیاد است.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پیش از این واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی بر اساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیات وزیران در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۱ همه واحدهای خدماتی در صورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند. کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط زیست تهران قرار دارند.

بیگی اضافه کرد: ادارات محیط زیست شهرستان‌های استان تهران کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آن را چک می‌کنند و اگر در بازدید از آن‌ها متوجه آلایندگی شوند، به صاحبشان اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از دو هفته است. اگر اینگونه کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

وی در ادامه گفت: این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلاینده تشخیص می‌شوند، هر سه ماه اطلاعات آن‌ها در سامانه جامع بارگذاری می‌شود و مشمول پرداخت عوارض می‌شوند.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران افزود: اطلاعات ۲۶۳ مورد کارواش در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده‌اند ولی تعداد کارواش‌های مشمول لیست صنایع آلاینده هستند ۳۷۹ مورد در سال ۱۴۰۲بود چراکه امکان دارد یک کارواش چند بار اسمش در این لیست آورده باشد و تا زمانی که رفع آلوگی نکنند در لیست قرار دارد.  

 وی با بیان اینکه عمده مشکل زیست‌محیطی  کارواش‌ها مربوط به «پساب» آن‌هاست، اظهار کرد: اگر پساب آن‌ها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، از نظر ما آلاینده هستند چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط زیست می‌شود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، آن استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و در صورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آن‌هاست چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است.

بیگی در پایان اظهارکرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته است و اغلب آن‌ها به استانداردهای محیط زیستی واقف هستند چراکه در اخطاریه‌های صادر شده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود  و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • جانمایی برای ۱۰۰۰ موتورسیکلت در پارکینگ زائر قم
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن