Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: به نقل ازروابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم، ابوالفضل جمالی با اشاره به تجهیز چهار آزادراه به سامانه اخذ عوارض الکترونیک یکپارچه اظهار کرد: آزادراه‌های تهران – ساوه، تهران – قم، قزوین – رشت و قزوین – زنجان به این سامانه مجهز شده اند.

وی افزود: سامانه اخذ الکترونیکی عوارض در این چهار آزادراه نصب شده و بقیه آزادراه‌ها نیز تا تیرماه ۹۸ زیر پوشش این سامانه قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم با بیان اینکه نحوه شناسایی خودرو‌ها با نصب دوربین‌های پلاک خوان و اتصال آن به بانک اطلاعاتی پلیس راهور انجام می‌شود خاطرنشان کرد: ۲۵ درصد درآمد حاصله دریافتی از عوارض تردد صرف اقدامات نگهداری آزادراه‌ها خواهد شد و ۷۵ درصد بقیه نیز باید صرف استهلاک اصل و سود سرمایه‌گذاری طرف مشارکت در دوران مشارکت شود.

وی ادامه داد: سیستم اخذ عوارض الکترونیکی که با عنوان اختصاری ETC شناخته می‌شود، در بسیاری از کشور‌ها مورد استفاده قرار گرفته و مزایای آن به اثبات رسیده است، از جمله این مزایا می‌توان به کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، صزفه جویی در استهلاک خودرو، پرداخت آسان عوارض، کاهش خرابی‌های روسازی آسفالتی در محل توقف دروازه‌های عوارض ناشی از ترمز در زمان توقف و شروع به حرکت وسیله نقلیه اشاره کرد.

جمالی با بیان اینکه برای استفاده از این طرح باید برچسب‌های ویژه آن را خریداری و در خودرو نصب کرد، گفت: زمانی که خودرو‌ها از گیت‌های ویژه عوارض عبور می‌کنند، اطلاع‌رسانی از طریق پیامک به رانندگان انجام می‌شود که باید ظرف مهلت مقرر باید حساب کاربری خود را شارژ کنند در غیر این صورت مراتب تخلف در سوابق خودرو تثبت می‌شود و در مراجعات بعدی با دیرکرد مبلغ پرداختی از حساب کاربر اخذ خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم عنوان کرد: از ۲۸ اسفندماه سال جاری باجه‌های موجود در ایستگاه‌های عوارضی چهار آزادراه ذکر شده حذف شده و مسیر تردد در آزادراه‌های کشور باز خواهد بود، به این ترتیب مسافران می‌توانند برای پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی از طریق خریداری برچسب یا شارژ حساب خود، اقدام کنند.

وی افزود: روش پرداخت با توقف هم در این طرح در نظر گرفته شده است، در این روش اگر کاربر برای سوخت‌گیری یا استراحت قصد توقف در یکی از مجتمع‌های رفاهی بین راهی یا پمپ‌بنزین را داشته باشد؛ می‌تواند از طریق دستگاه‌های کارت‌خوان نصب شده نسبت به پرداخت عوارض آزادراهی اقدام کند.

جمالی با بیان اینکه در روش پرداخت از طریق برچسب، کاربر قبل از سفر، نسبت به تهیه برچسب و نصب آن بر روی خودرو اقدام می‌کند. مبلغ عوارض به‌طور خودکار پس از عبور خودرو از آزادراه از مبلغی که در کیف پول برچسب، شارژ شده است، کسر می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم ادامه داد: مقرر شده است تا پایان تیرماه سال جاری، این طرح در تمام بزرگراه‌ها و آزادراه‌های کشور اجرای شود.

وی افزود: نرخ پرداخت الکترونیکی همانند پرداخت نقدی طبق مصوبه وزارت راه و شهرسازی اخذ می‌شود ضمن اینکه بانک‌های مسکن، پارسیان، پاسارگاد و تجارت در حال حاضر در راستای اجرای این طرح سرویس‌هایی را ارائه می‌دهند.

جمالی با بیان اینکه پرداخت از طریق برچسب از طریق خریداری این برچسب‌ها از شعب بانک مسکن امکان‌پذیر خواهد بود گفت: خریداری این برچسب‌ها توسط باجه‌های مستقر در محل عوارضی‌ها نیز فراهم شده و به زودی دفاتر پیشخوان هم این امکان را برای مردم فراهم می‌کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم اضافه کرد: عموم افراد می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی https://avarezi.bank-maskan.ir نیز نسبت به خریداری برچسب و تحویل آن از طریق پست اقدام کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: اخذ الکترونیکی عوارض آزاد راه تهران قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با بیان اینکه در معاملات برخط خودرویی هزینه‌های انجام معامله به شدت کاهش می‌یابد، گفت: اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

به گزارش ایسنا، امین کلاهدوزان در حاشیه برگزاری جلسه کارشناسی انجام معاملات برخط خودرویی کشور، گفت: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایجاد فرصت عادلانه برای حضور شرکت‌های نوآور بخش خصوصی در خدمت‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به ظرفیت مردمی در اقتصاد دیجیتال کشور، همکاری مشترک بین دولت و شرکت‌های بخش خصوصی را باعث ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به مردم دانست و درباره مزیت‌های استفاده از سکوها برای معامله خودرو، تصریح کرد: ارائه استعلام‌های سلامت خودرو و سوابق تصادفات، عدم وجود منع معاملاتی در مورد خودرو و طرفین معامله، وجود وکالت‌نامه در مورد خودرو، سابقه و دفعات نقل و انتقال خودرو و مواردی مانند آن از جمله اطلاعاتی است که در زمان خرید، می‌تواند باعث عادلانه‌تر شدن اطلاعات طرفین معامله باشد.

به گفته این مقام مسئول از سوی دیگر، طرفین در چارچوب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می‌کنند که هزینه‌های انجام معامله را به شدت کاهش می‌دهد که از جمله مهم‌ترین آن کاهش ریسک قضایی و پرونده شکایت است.

کلاهدوزان با اشاره به بهره‌برداری از امضای الکترونیکی، گفت: مزیت دیگر این خدمت استفاده از امضای الکترونیکی است، یک بحث جدی که در پرونده‌های قضایی مطرح می‌شود، ادعای جعل در قولنامه‌های دستی است. مدلی که اکنون و در این بستر پیاده‌سازی‌ شده، امضای الکترونیکی است و امکان انکار وجود ندارد، چرا که این امضا رمزنگاری شده و یکتا است و طبق قانون، غیر قابل انکار است.

انتقال پول در معاوملات برخط خودروی چگونه خواهد بود؟

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به شیوه انتقال پول در بهره‌برداری از این خدمت، تصریح کرد: مزیت دیگر، بحث نحوه انتقال پول است، به این معنی که در صورت تمایل طرفین، یک حساب امن به‌صورت واسط قرار گرفته و خریدار پول مربوط به بیعانه یا بخش اول ثمن معامله را داخل آن حساب واریز می‌کند و زمانی‌که تعهدات قراردادی فروشنده انجام شد، این پول در وجه فروشنده آزاد می‌شود و این باعث می‌شود که بخشی از عدم اطمینان‌هایی که در معلاملات وجود دارد کاهش یابد.

وی با تاکید بر اختیاری بودن استفاده از این خدمت، اظهار کرد: هیچ‌گونه اجباری در استفاده از این خدمت وجود ندارد و کاملاً اختیاری است و شهروندان می‌توانند همانند گذشته از شیوه‌های مرسوم نیز استفاده کنند.

کلاهدوزان با اشاره به هزینه‌های استفاده از این خدمات، گفت: طبیعتاً خدمات ارائه شده در این شیوه، توسط نهاد ذی‌ربط که در قانون تعبیه شده یعنی سازمان تنظیم مقررات، تعرفه‌گذاری‌ می‌شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به پیش‌بینی زمانی برای ارائه این خدمات به صورت عمومی، تصریح کرد: زیرساخت این کار در وزارت صمت و مجموعه نیروی انتظامی (فراجا)، در انتهای سال گذشته ارائه شده و فراخوان مربوط به سکوهای منتخب نیز صورت گرفته است و اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی‌ این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بارش باران در جاده‌های ۶ استان
  • مطالبات بهمن و اسفند معلمان خرید خدمات پرداخت شد
  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • قیمت آپارتمان های ۷۰ تا ۹۰ متری در تهران
  • قیمت آپارتمان‌های ۷۰ تا ۹۰ متری در تهران
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو