Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران گفت: میزان پرداخت عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل به میزان 20 درصد رشد کیفی (مبلغ) و به جهت کمی 12 درصد (تعداد خودرو) رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری آریا، برای توسعه حمل و نقل عمومی و ارتقاء درآمدهای پایدارشهری، شهروندان تهرانی هر ساله موظف به پرداخت عوارض خودروی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظران شهری معتقداند این اقدام مدیریت شهری را در ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان یاری می کند. وحید عرب مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران درباره محاسبه، نحوه پرداخت و تسهیلات پرداخت عوارض خودرو توضیحاتی داده است.

چه خودروهایی در تهران باید عوارض پرداخت کنند و ملاک پرداخت بر اساس  کدام قوانین بالادستی است؟
با توجه به یکسان بودن بهای عوارض خودرو در سراسر کشور و به استناد بند (ب) ماده 43 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالک خودرو می تواند عوارض خودرو را براساس مبلغ اعلامی خودروها توسط سازمان امور مالیاتی پرداخت کند و مطابق بند (ب) ماده 46  قانون مزبور، شهروندان لازم است، عوارض سالیانه خودرو تحت مالکیت خویش را به حساب شهرداری محل واریز کنند.

نحوه محاسبه عوارض خودرو در سال 1398 چگونه است( هم خودروهای داخلی و هم وارداتی)؟
عوارض خودروهای سواری و وانت دوکابین به استناد قوانین مالیات بر ارزش افزوده، بر مبنای 1.5 در هزار قیمت فروش کارخانه (خودرو های داخلی) و یا 1.5 در هزار مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن ها (خودرو های وارداتی) محاسبه می شود.
ضمناً از خودروهای وانت تک کابین،کامیونت، کامیون و تریلر که دارای پلاک انتظامی تهران هستند، بر اساس مصوبات شورای اسلامی شهر تهران و درچارچوب دریافت عوارض محلی، به میزان یک در هزار ارزش خودرو عوارض سالیانه محاسبه و دریافت می شود. همچنین ارزش‌گذاری قیمت کلیه خودروها توسط سازمان امور مالیاتی به شهرداری ها اعلام می شود.

پرداخت عوارض خودرو در سال 98 چگونه است و به چه روشهایی امکان پذیر است؟
از طریق مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک شهر (وابسته به شهرداری) و دفاتر پیشخوان خدمات دولت، از طریق سامانه اینترنتی شهرداری تهران (Tehran.ir) همچنین  ثبت نام در سامانه تهران –من (my.tehran.ir).   

 پرداخت نکردن عوارض خودرو چه جرایمی را به دنبال دارد؟
نظر به بند (الف) ماده 42 قانون مالیات برارزش افزوده در صورتی که عوارض خودرو در سال مورد نظر پرداخت نشود یا کمتر از میزان مقرر پرداخت شده باشد علاوه بر پرداخت عوارض و مابه التفاوت آن، مشمول جریمه ای به میزان دو درصد در ماه (24درصد)، نسبت به عوارض پرداخت نشده و مدت تاخیر است و این جریمه غیر قابل بخشودگی است.

میزان استقبال شهروندان در پرداخت عوارض سال گذشته چگونه بوده است؟
میزان پرداخت عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل به میزان 20 درصد رشد کیفی (مبلغ) و به جهت کمی 12 درصد (تعداد خودرو) رشد داشته که این مهم به دلیل بهبود نظام وصول و اطلاع رسانی شهرداری تهران از طریق محیطی و مجازی و همچنین ارسال پیامک به تلفن همراه مالکین خودروهای بدهکار با پلاک انتظامی تهران میسر شده است. حال آنکه بهای عوارض خودرو در سال 1397 نسبت به سال قبل آن بر اساس جدول های ارزشیابی سازمان امور مالیاتی تغییرات قابل توجهی نداشته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: افزایش مشارکت شهروندان عوارض خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس یک مطالعه جهانی، نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا که حکومت‌ها از برآورده کردن انتظارات دموکراتیک شهروندان بازمانده‌اند، در حال افزایش است.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری ۶۳ هزار نفر از ۵۳ کشور جهان، از جمله ۱۵ کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (۵۷ درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

تنها ۳۱ درصد از شهروندان مجارستان کشور خود را یک دموکراسی به حساب می‌آورند. این کشور در سال‌های اخیر بر سر نقض حاکمیت قانون در مواردی چون تصویب قوانینی خفقان رسانه‌های مستقل و مداخله سیاسی در امور قضایی درگیری‌های بسیاری با بروکسل داشته است.

نارضایتی میان یونانی‌ها نیز درحال افزایش است و تنها ۴۳ درصد از آن‌ها بر این باورند که کشورشان دموکراتیک است.

یونان که خود زادگاه دموکراسی است در سال‌های اخیر به دلیل مقابله با مهاجرانی که از مسیر دریای مدیترانه به این کشور می‌آیند، روند فرسایشی کاهش آزادی رسانه‌ها و بازخواست رونامه‌نگاران و مخالفان دولت، زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

پارلمان اروپا پیش‌تر در سال جاری با تصویب قطعنامه‌ای تداوم پسرفت حاکمیت قانون در یونان را محکوم و خواستار بازنگری در کمک‌های اتحادیه اروپا به این کشور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلزدگی اروپایی‌ها از دموکراسی درحال افزایش است
  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • شورا و شهرداری در کنار هم در ارائه خدمت به شهروندان
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد